Negen maanden beurs

Mensen die mij volgen op facebook, hadden het vast al vernomen: Ik mocht een dagje meedraaien op de negen maandenbeurs. Wat was dat mooi om te doen!

Wat deed je daar dan, vraag je je misschien af. Daar gaat deze blog over.
Bij de beurs heeft de Vereniging van Draagdoekconsulenten een stand. In deze stand stond ik, samen met 4 collega draagdoekconsulenten. Wij hadden als doel: Het ergonomisch dragen van kinderen promoten. En dat deden we! Regelmatig had ik een dejavu-gevoel. Ik liep zelf 8 jaar geleden over zo'n beurs. Kocht mijn eerste draagdoek en de rest is geschiedenis. En dat mocht ik deze dag doorgeven. Als je langs onze stand liep, had je de kans om aangesproken te worden. Een veel gehoorde zin was: Heb je er wel eens over nagedacht om je kindje ergonomisch te gaan dragen? En afhankelijk van het antwoord: Zou je eens willen voelen hoe het voelt?

Lees meer: Negen maanden beurs

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Doeken te koop!

Tijdens een consult, zeker met een newborn, willen kindjes nog wel eens in de doek in slaap vallen. Hoe fijn is het dan om de doek, waarmee je hebt geknoopt tijdens het consult, mee naar huis te kunnen nemen!

Daarom heb ik een aantal doeken in huis die ik gebruik tijdens de consulten en verkocht kunnen worden. De doeken zijn allemaal tweedehands en daarmee al lekker zacht. Hieronder zijn ze te vinden. De prijs die bij de doeken staat is een vaste prijs.

 

Lees meer: Doeken te koop!

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Blog: Waarom een draagconsult?

“Zit ze zo goed?” Dan een mooie foto erbij met een kindje in de draagdoek. Van een moeder (of vader) die nog wat onzeker is of ze wel goed draagt met haar kindje. Trots vertellend dat ze veel heeft geoefend met YouTube. Want zo leer je toch dragen, met YouTube?

Ja, zo begon ik ook. 7 jaar geleden. Van het woord draagconsulent had ik nog nooit gehoord. En toen ik daar voor het eerst van hoorde, vond ik het vooral niet nodig om daar geld aan uit te geven. Want iedereen leert dragen via YouTube. Maar waarom dan toch een draagconsulentenopleiding?

Lees meer: Blog: Waarom een draagconsult?

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Subcategorieën