Negen maanden beurs

Mensen die mij volgen op facebook, hadden het vast al vernomen: Ik mocht een dagje meedraaien op de negen maandenbeurs. Wat was dat mooi om te doen!

Wat deed je daar dan, vraag je je misschien af. Daar gaat deze blog over.
Bij de beurs heeft de Vereniging van Draagdoekconsulenten een stand. In deze stand stond ik, samen met 4 collega draagdoekconsulenten. Wij hadden als doel: Het ergonomisch dragen van kinderen promoten. En dat deden we! Regelmatig had ik een dejavu-gevoel. Ik liep zelf 8 jaar geleden over zo'n beurs. Kocht mijn eerste draagdoek en de rest is geschiedenis. En dat mocht ik deze dag doorgeven. Als je langs onze stand liep, had je de kans om aangesproken te worden. Een veel gehoorde zin was: Heb je er wel eens over nagedacht om je kindje ergonomisch te gaan dragen? En afhankelijk van het antwoord: Zou je eens willen voelen hoe het voelt?

In de stand zijn zowel draagzakken als draagdoeken aanwezig. Niet alle draagzakken zijn er, maar voldoende om met meerdere mensen tegelijk een aantal verschillende draagzakken uit te proberen. Een beursbezoek kan een consult natuurlijk nooit vervangen. Dus als je veel verschillende draagzakken wilt passen, kun je beter een afspraak maken met een consulent. Toch konden we veel bezoekers goed advies geven. Allereerst gaven mensen aan wat ze prettiger leek, een draagzak of een draagdoek. Ik heb gisteren veel draagdoeken bij mensen omgedaan. Allemaal gaven ze aan dat het eigenlijk best heel fijn was, zo'n draagdoek! Ook zijn er heel veel draagzakken gepast. Iedere keer weer een andere. Veel mensen wilden nog een tweede draagzak passen, al was het maar om te laten merken dat er verschil zit in de pasvorm van de verschillende draagzakken. Alle mensen gingen blij weg uit de stand. Omdat ze nu hebben ontdekt hoe dragen voelt, dat het handig kan zijn en alvast een oriëntatie konden maken op wat voor manier ze willen dragen. Ook kreeg iedereen een flyer mee. Van de website van de vereniging van draagdoekconsulenten. Om thuis eens te bekijken en op zoek te gaan naar een draagconsulent in de buurt die ze verder kan helpen met dragen. Ook kregen mensen die daarin geïnteresseerd waren boekjes van een aantal fabrikanten met informatie over hun assortiment. Om te laten zien wat voor verschillende dingen er te krijgen zijn. En de kortingsacties die op de beurs geldig zijn kregen ze natuurlijk ook apart mee.

Het enthousiasme van de bezoekers en mijn collega's was aanstekelijk. Het was een mooie dag om mee te maken, mensen kennis te laten maken met dragen. En wat een geluk heb ik, last minute mag ik zaterdag nog een dag het dragen verspreiden op de beurs!

 

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s