Halfuursconsult

Een halfuursconsult is bedoeld voor mensen met ervaring met dragen.

Draag je al een langere periode maar wordt het soms toch wat zwaar? Zou je nog veel langer willen dragen maar weet je niet welke doek je daarvoor kunt aanschaffen? Heb je een draagzak, maar zit hij net niet lekker afgesteld en wil je weten hoe dit fijner kan?
Je kunt met heel veel verschillende kleine vragen terecht bij het halfuursconsult!

Bij een halfuursconsult laat je zien hoe je draagt. Ik kijk mee en geef je tips waar mogelijk. Samen kijken we of je na een consult prettiger draagt of dat de vragen die je hebt naar tevredenheid beantwoordt zijn. Geen vraag is te gek voor het consult.
Toch zijn niet alle vragen goed te beantwoorden binnen een half uur. Daarom krijg je bij deze consultaanvraag een mailtje met een aantal vragen om te beantwoorden. Aan de hand van de vragenlijst maak ik een inschatting of het halfuursconsult voldoet aan je vraag. Zo niet, geef ik dat van tevoren aan.

Tijdens het consult houd ik de tijd in de gaten. Je betaalt per kwartier. Meestal kan er al veel gedaan worden in een half uur. Mocht dit uitlopen, kan er nog een kwartier of zelfs halfuur worden bijgeboekt.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s