Zwangerschapsconsult

Tijdens je zwangerschap kun je al bedenken dat dragen heel fijn kan zijn! Waarschijnlijk wil je dan ook graag snel na de geboorte beginnen met dragen, maar hoe doe je dat?

Tijdens je zwangerschap draag je je kindje in de buik, maar je kunt tot vrij ver in je zwangerschap oefenen met het dragen van een pop op je buik. Zeker pasgeboren babies zijn best klein en kun je nog op je buik dragen zolang je dat zelf prettig vindt.

Bij een zwangerschapsconsult oefen je met een pop die net zo groot is als een pasgeboren baby. Je leert een basisknoop, de front wrap cross carry, FWCC. Deze kun je zodra je baby is geboren ook in de praktijk toepassen. Nu knoopt het vaak een beetje anders met een draagpop dan met een echte pop, daarom kom ik na je bevalling nog eens bij je langs. Dus in je kraamtijd (tot 6 weken na de bevalling) kom ik bij je thuis om nog eens te knopen met je kindje.

Het consult bestaat dus uit twee delen. Eerst het oefenen met pop, dat duurt één tot anderhalf uur. Het tweede deel, het oefenen met je kindje duurt ongeveer een half uur en vindt plaats bij jou thuis. Voor dit tweede deel zijn geen reiskosten verschuldigd binnen Delft en Rijswijk-Buiten.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s