Geweven doeken

Geweven doeken zijn er in veel verschillende merken. Met tussen de merken vele verschillen. Goedkopere doeken maar ook hele dure doeken. Doeken gemaakt van katoen, maar ook van linnen, bamboe, wol, repreve en zelfs glitters en nog meer materialen. Dan zijn er ook nog verschillende lengtes doeken. Van 2 meter tot wel 6 meter doek.

Een geweven doek kan gebruikt worden voor newborns maar ook voor grotere kinderen. Doordat er geen rek in de doek zit, geeft hij veel stevigheid om je kindje heen. Je kunt met een geweven doek op je buik, heup en rug knopen. Afhankelijk van jouw omvang en welke knoop je wilt knopen heb je een bepaalde lengte van je doek nodig.

Voor het kopen van een geweven doek kun je toch niet zomaar naar de markt gaan en een stofje uitzoeken. Bij geweven doeken voor het dragen wordt gemaakt van speciale weeftechnieken. Deze technieken zorgen er voor dat de doek niet zomaar scheurt als er een gaatje in komt. Gelukkig zijn er vele verschillende draagdoeken te koop. Met streepjes, stippen, patronen, plaatjes of neutraal; je kunt het zo gek niet bedenken of er bestaat een draagdoek van.

Wil je weten wat voor draagdoek prettig is en hoe je deze kunt knopen? Boek een consult en ik leg je alles uit.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s